Vandaag op 24 Januari moest Matchpoint C1 zijn laatste wedstrijd spelen tegen Uvo-Spirit in de Tref en deze keer was het hele team er – jeee! Ik kwam al iets vroeger aan en begon helpen om de netten voor de wedstrijden op te zetten samen met Lana.

Toen iedereen er was, begonnen we met de eerste mannendubbel, dat was Simon en Bas tegen Nick en Quinn. De eerste set eindigde met 9-21 helaas, maar de volgende set was wel heel erg spannend en eindigde met 16- 21 voor de tegenstanders. Nu kwamen Laurie en Melanie die het opnamen tegen Deborah en Lita. Laurie en Melanie sloegen terug en na een spannende wedstrijd werd de uiteindelijke score 21-15 en 21-17.

Nu kwam de eerste enkel en dat was onze Luuk tegen hun Ravi. Luuk deed het erg goed want na een mooie wedstrijd was het 21-10 en 21-7. Nu moest Melanie tegen Simon gaan spelen; dit werd een hele erge spannende wedstrijd met een score van 17-21 en 21-19. Het werd dus zelfs zo spannend dat er nog een derde set aankwam! Gelukkig had Melanie die makkelijk gewonnen met 21-5.

Nu moesten nog de laatste twee enkelwedstrijden van de competitie zich nog afspelen. Eerst was het Quinn die tegen Bas ging spelen. Helaas na een paar mooie rally’s werd het 14-21 en 12-21 voor Uvo-Spirit. Vervolgens ging Lana spelen tegen Lita. Jammer genoeg was Lita iets te sterk voor Lana en werd het voor de tegenstanders 4-21 en 9-21.

Hierna gingen Nick en Laurie de een-na-laatste wedstrijd spelen tegen Ravi en Simon met alweer een superspannende wedstrijd √©n een derde set! Dit werd uiteindelijk 21-17 en 17-21 en helaas met de derde set 15-21. Nu kwam de aller-, aller-, √°llerlaatste wedstrijd van het seizoen! Luuk en Lana namen het op tegen Deborah en Bas. We moesten deze winnen om nog gelijk te kunnen staan en…. dat ging met gemak, want het werd 21-12 en 21-8 voor Luuk en Lana.

Na de wedstrijden was het voor ons nog niet klaar; we gingen met z’n allen gezellig naar McDonald’s om nog wat te gaan eten om te vieren dat we niet laatste waren. Na het eten waren de competities voor ons eventjes voorbij en we hebben al zin in de uitdagingen voor volgend jaar!