Het einde van dit competitie seizoen nadert met voor de meeste teams nog 2-3 wedstrijden te spelen; de laatste loodjes! Wij horen graag in de comments op de website of op Facebook hoe JIJ dit badminton-seizoen hebt ervaren!

Team 1 staat op degraderen met nog 3 potten in de onderste regionen. Vennewater is ook niet veilig want die hebben een wedstrijd meer gespeeld. De kansen liggen er, maar kan het team verschil van 4 punten nog op tijd dichten zonder Dorthe?!

Team 2 speelt dit seizoen met 4 heren, wat op zichzelf al een uitdaging is. Er zijn door het team erg goede potten gespeeld door de dames en heren, met soms een onverwachte uitslag. Al met al zeker geen slecht resultaat. Dit brengt hen tot de situatie waarin zij nog maar één puntje missen om te kunnen promoveren! Gaat het ze lukken?!

Team 3 heeft een zwaar seizoen achter de rug vol blessures, ongelukjes en daardoor veel invallers. Met aardig wat sterke tegenstanders in de poule heeft dit gezorgd voor de nominatie om te degraderen. Net als het eerste team mist Team 3 ‘maar’ 4 puntjes met nog 2 wedstrijden te spelen tegen de #2 en medekandidaat Bavio 2. Zet hem op!

Team 4 heeft dit jaar nieuwe en hernieuwde aanwinsten ingelijfd in de vorm van Sonja, David en Reinier. Zij spelen alleen voor het eerst (weer) competitie en doen het goed. Zij moeten in de 2 laatste wedstrijden nog hun mannetje staan tegen toppers Weesp en US, maar staan het hele seizoen al netjes ‘quitte’. Goed bezig!

Team 5 zit in een poule waarbij iedereen aan elkaar is gewaagd. Er worden veel 3-setters gespeeld en er eindigen veel wedstrijden in gelijkspel (37%). De laatste twee wedstrijden zijn tegen Sparta en Heemskerk waarbij voorheen gelijkspel is behaald. Welke kant zullen de punten dit keer op vallen?

Team J1 heeft tot nu toe een prima seizoen achter de rug. Met 2 krachtpatsers in de poule hebben ze het soms zwaar te verduren, maar is afgelopen weekend ook een flinke pak-slaag uitgedeeld (7-1 tegen Duinwijck)! Van de 3 te spelen wedstrijden kunnen zij tegen Weesp en HHW nog punten pakken, maar het dubbel-weekend 27/28 eindigt tegen de absolute heersers van HBV. Lukt het ze om de 5e plek te blijven verdedigen? Succes!

Team J2 heeft een top seizoen gehad! Ze zweven al enige tijd rond de 3e plek in de poule en zitten de #2 (Swish) op de hielen! Met nog maar één wedstrijd te spelen is het de vraag of het ze nog lukt om een plekje omhoog te kruipen. Go for it toppers!

Team J3 boert ook goed dit seizoen, en claimen al tijden de 4e plek in de poule. Ondanks het gemis van Lindsey en Kirsten weten Lizzie en aanwinst Nienke toch aardig wat punten te sprokkelen. Met nog een aantal wedstrijden te gaan ligt het speelveld nog open, maar mogen ze nu al trots zijn op het resultaat!

Team J4 is hekkensluiter van de jeugdteams, maar heeft geen wedstrijden meer op de agenda staan dit seizoen. Het ‘U15 Jongens’ team sloot afgelopen weekend af met een goede pot tegen Bavio en eindigde daarmee op de 6e plaats in de poule. Amnider is binnen het team de absolute MVP (= Most Valuable Player / Meest Waardevolle Speler) gebleken met meeste games gespeeld én meeste games gewonnen. Op naar volgend seizoen!