Heb je in het verleden al eens gebadmintond en wil je het weer oppakken? Of wil je erachter komen of badminton bij jou past? Kom dan een keer langs! Wij hebben altijd wat reserverackets liggen zodat je onze vereniging en het badmintonnen kunt ervaren. Je kunt 3x vrijblijvend een shuttle’tje komen slaan. Daarna beslis je of je lid wordt van onze mooie vereniging.

Wil je ook nog eens beter worden in het spelletje? Lees meer over trainingen voor recreanten!

Twee speelavonden
Je kunt op twee avonden bij ons terecht om te badmintonnen, te weten de dinsdag- en de donderdagavond. Voor beide avonden worden er door de vereniging nylon shuttles beschikbaar gesteld. Op beide avonden is er soms later op de avond ook nog tijd om een enkelpartij te spelen.

Op de dinsdag: Sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam
De hal heeft negen banen, waarvan er drie bestemd zijn voor recreatief/vrij spelen. Op de overige banen wordt competitietraining gegeven. Onderling regel je wie waar speelt, en in welke combinatie dat gebeurt. Er wordt rekening gehouden met spelers die aan de kant zitten te wachten. Zo kan iedereen de hele avond spelen, en steeds in een andere opstelling.

Op de donderdag: Topsportcentrum De Koog in Koog a/d Zaan
Dit is een vrijspeelavond voor zowel competitiespelers als recreanten. We maken gebruik van een afhangsysteem door middel van kaarten. In steeds wisselende combinaties spelen we op die manier wedstrijdjes van telkens twintig minuten.