Het 2e wedstrijdweekend zit erop; hier de voorlopige tussenstanden!

MP1 – 8e plek in de 4e Divisie
De eerste wedstrijd thuis tegen SWISH 1; gedegradeerd uit de 3e Divisie. Ondanks de nodige 3-setters waren zij een maatje te groot.
De tweede wedstrijd uit tegen HBV 4 was ook een erg pittige pot. Dorthe en Willemijn hebben nog een puntje binnen kunnen slepen.

MP2 – 3e plek in de Hoofdklasse
De eerste wedstrijd thuis tegen Upsilon 1 ging onverwacht goed; de dames bleven ongeslagen wat resulteerde in een 5-3 overwinning.
De tweede wedstrijd uit tegen Vennewater 3 ging iets minder super. Ook hier waren de dames de MVP’s met een resultaat van 3-5 verlies.

MP3 – 8e plek in de 2e klasse
De eerste wedstrijd was gelijk ook de enige wedstrijd, én een wedstrijd met dames tekort waardoor de avond eindigde met 6-2 verlies.

MP4 – 5e plek in de 3e klasse
Ook team 4 heeft nu 1 wedstrijd gespeeld. Tijdens hun debuut moeste Sonja en David flink aan de bak ik een paar stevige 3-setters.
Reinier heeft een spetterend rentrée gemaakt in de MD met Frank. Uiteindelijk is het 4-4 gelijkspel geworden tegen SWISH.

MP5 – 7e plek in de 3e klasse
Team 5 speelde afgelopen dinsdag hun 2e wedstrijd. De eerste wedstrijd tegen de Almeerse ‘jonkies’ werd helaas 7-1 verloren.
De wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen de SHUTTLE met, Chris als invaller, resulteerde in een spannende 4-4 gelijkspel.

J1 – 7e plek in U19 nylon
De heren en dames uit J1 waren volledig verrast toen bleek dat zij in deze ‘nylon’ poule tóch met veren moesten spelen tegen Almere.
Ondanks deze mentale tegenslag hebben zij allemaal met een lach staan spelen en hebben Ilse en Rodin tóch een puntje binnengesleept!

J2 – 6e plek in U15 nylon
De eerste thuiswedstrijd tegen SWISH was een spannende, want na alle singles stond ons team 4-2 achter!
Gelukkig wisten onze jongens en meisjes het nog tot een gelijkspel te schoppen met stevige prestaties in de Gemengd Dubbels.

J3 – 2/3e plek in U15 nylon
De eerste thuiswedstrijd tegen Vennewater J3 eindigde in 4-4 gelijkspel waarbij Kai en Sem de punten hebben binnengesleept.
De tweede wedstrijd uit tegen Zeemacht uit het hoge noorden verliep soepeltjes. Versterkt door Melanie wist het team af te sluiten met 6-2 winst!

J4 – 6e plek in U15 jongens
Het heren-team bestaande uit Amnider, Benjamin, Erik en Nathan was tijdens de eerste thuiswedstrijd goed op dreef.
Het waren stuk-voor-stuk spannende potten! Helaas trokken wij aan het kortste einde. Amnider heeft het eerste punt van het seizoen binnengesleept!

Al met al hebben we met zijn allen toch al 34 punten binnen weten te slepen waar we trots op mogen zijn!

Go Go MatchPoint!