MatchPoint 1: 2 e plaats in afd. 7 van de Vierde Divisie
De laatste competitiewedstrijd in Drachten werd een gelijk spel, mede door de blessure van Erik, waardoor hij zijn wedstrijden op moest geven. De achterstand op de koploper was te groot, maar met één punt verschil bleven de Zaankanter voor Almere.

MatchPoint 2: 4 e plaats in afd. 1 van de Hoofdklasse
Het tweede team sloot het seizoen goed af met een ruime overwinning (7-1) op van BV Zijderveld. Daarmee werd een stevige plaats in de middenmoot veiliggesteld.

MatchPoint 3: 4 e plaats in afd. 1 van de Tweede Klasse
Ook het derde team stelde in Amstelveen tegen van Zijderveld de middenpositie veilig. Met invallers Michel en Petra werd een grote overwinning geboekt in de laatste competitiewedstrijd.

MatchPoint 4: 6 e plaats in afd. 2 van de Tweede Klasse
De spelers van team 4 waren nieuw in de Tweede Klasse. Zij hadden het zwaar, maar wisten te voorkomen dat zij op de laatste plaats in de poule eindigden.

MatchPoint 5: 5 e plaats in afd. 1 in de Derde Klasse
Het vijfde team heeft evenveel punten behaald als de Treffers op de vierde positie in de poule. Vooral de heren hebben goed gepresteerd en hebben veel punten binnen gesleept.

MatchPoint J1: 6 e plaats in afd. 4 van de U15
De laatste wedstrijd werd helaas voor het eerste jeugdteam geen wedstrijd om over naar huis te schrijven. Met een ruime voorsprong op de hekkensluiter van de poule zijn ze zesde geworden in de poule.

MatchPoint J2: Kampioen in afd. 1 van de C15
In Opmeer vond dit weekend een Zaans feestje plaats. De spelers van het tweede jeugdteam hadden vier punten nodig om kampioen te worden. Dit lukte vrij gemakkelijk, want de tegenstanders van Rackmindo werden met maar liefst 8-0 verslagen. Op 19 februari mogen Jeroen, Joey, Ilse en Rodin schitteren tijdens de regiokampioenschappen.

MatchPoint J3: 7 e plaats in afd. 1 van de U13
Het derde jeugdteam heeft in de laatste competitiewedstrijd een knappe prestatie behaald. Voor het eerst werden drie sets gewonnen!