BV MatchPoint zoekt een jeugdtrainer die enthousiast zijn kennis op zowel de jeugd als op de ouders kan overbrengen, waarbij het plezier in badminton voorop staat. Het gaat om een jeugdtrainer die beschikbaar is op dinsdag- én donderdagavonden van 19.00u tot 20.00u.

De groep is op beide avonden in 2 of 3 subgroepen verdeeld. De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend. Het doel van de training is uitbreiding van conditie, tactiek en techniek op badmintongebied. Er is een bestaande trainingsopzet maar je krijgt de ruimte om een eigen trainingsschema te volgen. BV Matchpoint heeft bij de jeugdtrainingen op beide avonden een aantal hulptrainers bereid gevonden te helpen (2-3 per speelavond). De trainer wordt betrokken bij de club en eventuele (jeugd)toernooien.

Onze dinsdag locatie is Sporthal Zaanstad-Zuid (De Weer 26a, Zaandam).
Onze donderdag locatie is Sporthal De Koog (Wezelstraat 7, Koog aan de Zaan).

Vergoeding in overleg, reiskosten worden uiteraard vergoed. Trainingen zijn wekelijks van september tot en met april, met uitzondering van vakanties.
Vragen/interesse: neem contact op met Dennis Bloetjes (voorzitter@bvmatchpoint.nl).