Net als vorig jaar organiseren we het Open MatchPoint Toernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 1 februari 2020 en zal van ongeveer 9.00 tot 18.00 uur duren.
 
Ook gelijk aan de afgelopen editie; inschrijven is alleen mogelijk op seniorenniveau. Je hebt de keuze om je in te schrijven voor twee onderdelen.
 
We zullen spelen volgens de regels van het zwitsers-ladder-systeem. Dit houdt in dat je de hele dag op je eigen niveau partijen speelt. Ook zal je niet twee keer tegen dezelfde tegenstander uitkomen. Gedurende de dag vallen er dus geen teams uit. De koppels die over de hele dag gezien het best gepresteerd hebben, winnen een prijs. De wedstrijden worden niet op tijd gespeeld, maar volgens het ‘best-of-three’-systeem.
 
De locatie voor dit toernooi is Sporthal Wormer, Spatterstraat 21 in Wormer.
 
Als je mee wil doen vragen wij je om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Graag inleveren bij Mitchell Robinson, Jasper Kraakman of Annewill van Waarden (redactie@bvmatchpoint.nl). Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op NL15INGB0002678405 t.n.v. BV MatchPoint o.v.v. OMT 2020 + je naam.
 
Inschrijven kan t/m vrijdag 24 januari 2020 of totdat het maximaal aantal spelers is bereikt.

Je kunt je via deze link inschrijven.
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje retour.

Namens de wedstrijdorganisatie,
Mitchell, Jasper & Annewill