We zijn op de helft van de competitie! Wat presteren we allemaal super, van jeugd tot het eerste team!

Over de jeugd gesproken, J1 heeft het moeilijk. Niet gek als je ziet dat ze gemiddeld 2 jaar jonger zijn dan hun concurrenten, kijk naar de toekomst, volgend jaar zelfde competitie en jullie zijn weer een jaar ouder.

Voor J2 geldt eigenlijk hetzelfde. Van die laatste plaats komen in de 2e helft van de competitie echt wel af! De laatste wedstrijden worden er steeds meer punten gepakt, nu doorpakken tot het eind van het seizoen!

J4 is ook de laatste 3 wedstrijden super bezig! Er worden veel partijen gewonnen, dit houden jullie gewoon vol tot het einde van de competitie, stelletje toppers

Dan de senioren, waar (zoals David al zei) gewoon meegedaan wordt om de eerste paar plaatsen! Team 1 wordt in de loop van de competitie altijd alleen maar beter, dus let maar goed op bij die laatste thuiswedstrijd op 10 januari.

Team 2 doet ook mee om de medailles dit jaar, ze lijken achter te staan, maar de 3 ploegen boven hen hebben al 1 of 2 meer wedstrijden gespeeld. Julien had even een aanmoediging nodig, en pakte daarmee afgelopen weekend nog een punt door in de 3e set met 25-23 te winnen.

Team 3 zien we op dinsdagavond altijd knallen! Ondanks de vele invaller heren vanwege een blessure weten ze zich in de middenmoot te handhaven. Werden de eerste 2 wedstrijden nog met 6-2 verloren, zijn ze nu punten aan het pakken en aan het winnen geslagen!

Dan nog de mannen van team M1, die toppers kennen gaan verlies (o ja toch, Peter Kaat afgelopen weekend wel). Als team staan ze elk weekend sterk op het veld. Soms met wat kwakkelende blessures of een vakantie tussendoor, maar dat deert ze niet. Ze gaan voor de 1e plaats!